Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis levering ★★★★★ 4,8 på Trustpilot Udvidet returfrist til 15/1-2023

Vores sengetøj er ikke som alt andet. Det er designet til at forblive friskt i længere tid og opretholde den nyvaskede følelse ved naturligt at reducere lugtfremkaldende bakterier. En funktionel egenskab lavet i økologisk bomuld for maksimal komfort.

Vask mindre sengetøj

Stay Fresh behandlingen, der bruges til sengetøjet, dræber aktivt 99,9% af alle bakterier. Bakterier, der får dit sengetøj til at lugte dårligt. Ved at reducere lugtfremkaldende bakterier er du i stand til at vaske mindre og nyde følelsen af frisk sengetøj i længere tid.

Baseret på eksperters anbefaling om at vaske sit sengetøj hver 14. dag, viser en undersøgelse, at 43% vasker sengetøj én gang i måneden eller sjældnere, mens 14% vasker deres sengetøj én gang om ugen for at få fornøjelsen af friskt sengetøj. Hvis ikke du vasker dit sengetøj ofte nok, har sengen de optimale forhold for bakterievækst på grund af fugt og lune temperaturer.

Ved at bruge Stay Fresh sengetøj, kan du uden bekymringer skippe op til 2 vaske og spare tid på vasketøj.

Mere ansvarligt sengetøj

Vi omfavner alle, der ønsker at sove i et sundt miljø. Men vi kan ikke undgå, at det efterlader et stort CO2-aftryk at vaske ofte. Faktum er, at op til 2/3-dele af miljøbelastningen fra tekstilproduktion sker i forbrugsfasen. Ved at vaske mindre reducerer vi vores CO2-aftryk, sparer energi, minimerer vandspild og forlænger tekstilernes levetid.

Ved at anvende Stay Fresh behandlingen kræves mindre vask, og uden at gå på kompromis med din livskvalitet, bliver din livsstil lidt mere bæredygtig.

Hvordan det virker

For at opnå Stay Fresh effekten har tekstilerne fået en ekstra behandling under produktionen. Behandlingen indeholder en lille mængde naturligt sølvsalt. Sølvsalt findes naturligt i havet og jorden og er ikke vandopløseligt, hvilket betyder at det ikke skylles ud ved vask.

Sølv har naturligt antibakterielle egenskaber og er blevet brugt til dette formål i århundreder. Sølvpartikler tiltrækkes af bakterier og trænger ind i bakterierne, så det påvirker DNA-replikationen og dræber bakterierne. Dette fjerner lugt og efterlader et friskere og sundere sovemiljø.

Vi ved godt, at vores sengetøj er unikt, og vi får jævnligt spørgsmål om behandlingen. Har du spørgsmål, kan du finde svar på vores FAQ-side eller ved at kontakte kundeservice.

Intet mindre en fantastisk! Mit nye sengetøj har været på i over en uge og føles lige så lækkert, som da det lige var lagt på! Kvaliteten er fantastisk og stoffet er blødt, føles køligt, knitrende og i en rigtig smuk farve. Armene er slet ikke til at få ned😅😍

Simone J. ★★★★★

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.