Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis levering ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 14 dages prøveperiode

Det siger vores kunder

Se Trustpilot

★★★★★

Simone J.

"Intet mindre en fantastisk! Jeg er ekstrem kræsen med sengetøj og har i flere år været på jagt efter sengetøj, der knitrer og føles nyvasket i mere end 2 dage. Mit nye sengetøj fra Dawns Design har været på i over en uge og føles lige så lækkert, som da det lige var lagt på! Kvaliteten er fantastisk og stoffet er blødt, føles køligt, knitrende og i en rigtig smuk farve.

Plus en sød lille hilsen på pakken og god kundeservice🌸 Armene er slet ikke til at få ned😅😍"

★★★★★

Katy P.

"Alt ok, endda besked om forsinkelse, selvom jeg slet ikke manglede den endnu. Ekstra lille gave med i forsendelse. Så fint. :-)"

★★★★★

Tanja D.

"Jeg elsker jeres sengetøj! Det føles virkelig som nyvasket hver dag, selv efter en hel uge! Jeg vil aldrig sove i andet mere!"

★★★★★

Maj-Britt B.

"Stor tilfredshed. Jeg er meget tilfreds med deres service. Købte 2 sæt sengetøj Black Friday og modtog pakken allerede søndag. Der var dog kun et sæt sengetøj i pakken, der stod på følgesedlen at der var to sæt i. Jeg ringede til Dawn Designs med det samme (det var jo svært at bevise) men de undskyldte og sendte straks et sæt mere. Det har jeg nu modtaget med en undskyldning:-)"

★★★★★

Frederik S.

"Lækkert sengetøj og hurtig levering. Vi er fast kunde fremover :)"

★★★★★

Thomas B.

"Perfekt handel. Endnu en fin handel og et dejligt sengetøj."

★★★★★

Solveig C.

"Go service og hurtig levering. Bestilte den ene dag og næste dag var det afsendt. Super lækkert sengetøj, sover som en drøm med det, kan varmt anbefales at købe."

★★★★★

Tobias W.

"5 stjerner. Super god service og super lækkert produkt!"

★★★★★

Rosemary S.

"Great Quality! Most gorgeous, elegant and minimalistic bedsheets I’ve ever tried. 100% organic with a crisp feel to them. You can feel that the quality is far superior! And that these sheets are to last for years. Service is also excellent; fast shipping and easy/free returns if needed. Totally recommend!"

★★★★★

Christina H.

"Lækkert og smukt sengetøj. Hurtig levering og alt perfekt!"

★★★★★

Jane C.

"Udover et skønt produkt, så også kvalificeret rådgivning :-)"

★★★★★

Anita S.

"Skøn service og lækker kvalitet! Købte to sæt sengetøj på designmarked, hvor jeg også mødte drengene bag Dawn Designs. De var virkelig søde og det var meget spændende at høre dem fortælle om deres sengetøj, der er anti-bakterielt. Jeg er meget glad for mine sæt. Det er stilrent og man kan virkelig mærke det er god kvalitet!"

★★★★★

Dorrit B.

"Fantastisk flot og lækkert sengetøj. Flot hjemmeside, Fantastisk service og hurtig levering. Et produkt, der lever fuldt ud op til reklamerne og beskrivelserne på hjemmesiden. Efter at have sovet i det utrolig lækre sengetøj fra Dawn Designs har vi ikke lyst til at anvende andet. Putter os med et smil på læben og vågner op i et sengetøj, der stadig dufter frisk. Kan også anbefales til kvinder, der er i overgangsalderen og får kraftige hedeturer om natten (sover bedre) - taler af erfaring :-) "

★★★★★

Lotte S.

"Et fremragende produkt. I skal vide, at vi sover fantastisk godt i jeres sengetøj. Det lever til fulde op til vores forventninger 💫"

★★★★★

Pernille J.

"Nemt at købe på sitet og hurtig levering. Har ikke fået taget betrækket i brug endnu. Men ser frem til at gøre det."

★★★★★

Mabrit H.

"Skønt sengetøj – varm anbefaling. Mit sengetøj fra Dawn Design er virkelig blevet mit yndlings. Følelsen af det – og tanken bag – er så skøn! Kan varmt anbefales."

★★★★★

Kathrine C.

"Aldrig før har jeg sovet så godt, som jeg gør i Dawn Designs sengetøj. Følelse af konstant nyvasket sengetøj bliver man aldrig træt af. Det kan bestemt anbefales!"

★★★★★

Kasper B.

"Fed service, hurtig levering og virkelig et lækkert produkt. Vi har Walnut, en fed farve, som selv efter flere dage på føles det friskt og rent. Virkelig pengene værd og god kvalitet. Ikke sidste sæt vi køber derfra!"

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.