Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Tekstilindustrien er kendt for sit store aftryk på miljøet, og det kæmper vi hver dag for at ændre. Vi mener, at det skal være muligt at leve med tanke på den verden, der omgiver os, uden at skulle gå på kompromis med livskvalitet. Derfor udvikler vi hele tiden bedre alternativer, der passer til en moderne livsstil med omtanke.

Teknologi

Innovation med omtanke.

Vi tror på, at innovative løsninger skal skabe grundlag for bedre alternativer til de produkter, vi omgiver os med hver dag. Derfor har vi udviklet produkter, der ved hjælp af innovativ teknologi forbliver friskere i længere tid.

Vask og tørring af tekstilvarer sætter store aftryk på miljøet. Undersøgelser viser, at op til 2/3 af miljøbelastningen fra tekstilproduktion sker hos forbrugeren. Derfor har vi givet de produkter, vi alle bruger mest i vores hverdag en innovativ behandling, der naturligt fjerner lugt. Mindre lugt betyder friskere tekstiler - på den måde mindskes behovet for hyppige vaske. Det giver ikke bare færre bekymringer om vasketøj, men kan være med til at reducere vores CO2-aftryk, spare energi, minimere vandspild og forlænge tekstilernes levetid.

Læs mere

Materialer

Naturlige materialer.
Naturlig kvalitet.

At vælge de rigtige materialer er nøglen til at udvikle komfortable og holdbare produkter, der samtidig passer på den verden, vi lever i. Derfor er vores produkter lavet i 100% økologisk bomuld. Samtidig sikrer det den blødeste fornemmelse vi hungrer efter, når en lang dag går på hæld.

Produktion

Ansvarlig produktion. Lavet med omhu.

Siden den spæde begyndelse har vi været på udkig efter samarbejdspartnere, der stiller lige så høje krav til kvaliteten af eget håndværk, som til deres etiske og sociale ansvar.

Socialt ansvar er et nøgleord for os, og det er vigtigt, at vores producenter deler vores værdier og kan sikre gode arbejdsvilkår for deres ansatte. Ved at opretholde et tæt forhold til vores leverandører sikrer vi, at både professionalisme, kvalitet og ordnede arbejdsforhold er i højsædet i vores udvikling af de bedst mulige produkter.

Kvalitetskontrol

Høje krav. Sikker kvalitet.

Høje krav til kvalitet er kendetegnende for vores produkter og en værdi, vi hele tiden har i baghovedet, i vores rejse mod de bedst mulige alternativer til almindelige boligtekstiler. For at sikre, at produkterne lever op til vores høje standarder, får vi i samarbejde med internationale testcentre jævnligt testet alle komponenter, der udgør vores produkter.

Stay Fresh behandlingen, der anvendes til vores produkter, holdes under nøje opsyn. Den dokumenterede effekt af behandlingen godkendes kun, hvis testresultaterne kan påvise en effektiv behandling.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.