Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot Fri retur i 30 dage

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot Fri retur inden for 30 dage

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Stay Fresh Sengetøj

Vores sengetøj er ikke som alt andet. Det er designet til at forblive friskt i længere tid og bevare den nyvaskede følelse ved at reducere lugtfremkaldende bakterier. En funktionel egenskab lavet i 100% økologisk bomuld for maksimal komfort.

Hvor ofte vasker du sengetøj? Det anbefales at vaske sengetøj minimum hver 14. dag af hensyn til risiko for helbredsproblemer. Noget vi opdagede, at 43% ikke gør.

Reducerer lugten i sengetøjet

StayFresh™ behandlingen, der bruges i vores sengetøj, reducerer 99,9% af lugtfremkaldende bakterier. Bakterier, der får dit sengetøj til at lugte dårligt. Ved at reducere lugtfremkaldende bakterier, kan du nyde følelsen af friskt sengetøj i længere tid.

Teknologien bag StayFresh™

StayFresh™-teknologien reducerer lugtfremkaldende bakterier med op til 99,9%, hvilket er med til at bevare den nyvaskede følelse i længere tid. Behandlingen bruger de naturlige antibakterielle egenskaber fra sølv i form af sølvklorid til at reducere bakterier i tekstilerne. Behandlingen tilføres under den sidste fase i produktionen.

Kvalitetskontrol sikrer, at behandlingen er effektiv i hele produktets levetid. Behandlingen anvender ikke nanosølv og tilførelsen af behandlingen påvirker ikke tekstilernes naturlige blødhed og åndbarhed.

Læs mere

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb