Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Stay Fresh Sengetøj

Vores sengetøj er ikke som alt andet. Det er designet til at forblive friskt i længere tid og bevare den nyvaskede følelse ved at reducere lugt. En funktionel egenskab lavet i 100% økologisk bomuld for maksimal komfort.

82% forbinder duftesansen med følelsen af frisk og nyvasket sengetøj. Hvad forbinder du med følelsen af frisk sengetøj?

Reducerer lugten i sengetøjet

I en undersøgelse omkring sammenhængen mellem frisk sengetøj og god søvn, mener 73%, at frisk duftende sengetøj gør deres søvn mere behagelig. Desuden siger mere end halvdelen, at sengetøj med en frisk duft bidrager til deres samlede søvnoplevelse.

Stay Fresh behandlingen, der bruges i vores sengetøj, er et ideelt valg, hvis du forsøger at skabe et rart sovemiljø. Behandlingen fjerner den lugt, som naturligt opstår fra sved og de omgivelser, du sover i. Ved at reducere lugten, kan du nyde følelsen af friskt sengetøj i længere tid.

Teknologien bag StayFresh™

StayFresh™-teknologien reducerer lugtfremkaldende bakterier med op til 99,9%, hvilket er med til at bevare den nyvaskede følelse i længere tid. Behandlingen bruger de naturlige antibakterielle egenskaber fra sølv i form af sølvklorid til at reducere bakterier i tekstilerne. Behandlingen tilføres under den sidste fase i produktionen.

Kvalitetskontrol sikrer, at behandlingen er effektiv i hele produktets levetid. Behandlingen anvender ikke nanosølv og tilførelsen af behandlingen påvirker ikke tekstilernes naturlige blødhed og åndbarhed.

Læs mere

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.