Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

DAWN DESIGNS får tre investeringer i Løvens Hule

Torsdag d. 2. marts 2023 tonede stifterne af DAWN DESIGNS, Adam Overgaard og Thomas Kristensen, frem på skærmen i bedste sendetid, da de deltog i DRs ottende sæson af Løvens Hule. Her præsenterede de DAWNs antibakterielle sengetøj for løverne Jacob Risgaard, Louise Herping, Christian Arnstedt, Anne Stampe og Jesper Buch samt special guest-løve Tommy Ahlers. Fire ud af seks løver havde lyst til at kaste sig i det innovative sengetøj fra DAWN. Valget faldt på tre af dem; Jesper Buch og Christian Arnstedt, der hver investerede 275.000 DKK for 10% samt Tommy Ahlers, der med 137.500 DKK købte sig ind på 5% af virksomheden.

Rent sengetøj - ren samvittighed

Lysten til at innovere klassiske boligtekstiler opstod, da de to vestjyske stiftere opdagede en amerikansk undersøgelse, der viser at almindeligt sengetøj efter kort tids brug indeholder op til 17.000 gange så mange bakterier, som et brugt toiletsæde. For de fleste ville løsningen på problemet formentlig være at vaske oftere eller at acceptere mængden af bakterier i sengen. Men ikke for Adam og Thomas.

Med denne opdagelse og deres respektive baggrunde inden for iværksætteri, branding og e-handel, udviklede Adam og Thomas derfor Stay Fresh sengetøj i 2021. Innovativt sengetøj, der adskiller sig fra det traditionelle, idet økologisk bomuld tilføres en lille mængde sølvsalt, som naturligt findes i havet og jorden. Sølvsalt er med sine antibakterielle egenskaber medvirkende til at reducere mængden af bakterier med 99,9%. Bakterier, der i almindeligt sengetøj formerer sig så hurtigt, at det ifølge eksperter er nødvendigt at vaske minimum hver 14. dag for at undgå risiko for hudproblemer, allergi- og astmasymptomer.

Ifølge ejerne af DAWN, der holder til i det aarhusianske, skal det være muligt for alle at nyde følelsen af friskt og lugtfrit sengetøj, uden at bruge en masse tid på vasketøj. Det gavner både omgivelserne og den enkelte, fordi vand- og energiforbruget nedbringes samtidig med, at tekstilernes levetid forlænges og sengen bliver et sundere sted at opholde sig. Det giver bedre forudsætninger for god søvn - noget den erfarne investor Jesper Buch kender til vigtigheden af.

“Jeg har til tider haft dårlig søvn, og har også fået straffen for det. Så for mig er søvn, den gode søvn, noget af det vigtigste man kan omfavne.”
— Jesper Buch

Selvom sengetøjet set i Løvens Hule er udviklet med fokus på både komfort, funktionalitet og ansvarlighed, havde hverken Adam eller Thomas turde håbe på, at så mange af løverne ville hoppe ombord i det antibakterielle sengetøj sammen med dem.

"Vi har skabt et unikt produkt og et koncept, vi er stolte af, og at stå med så prominente og dygtige investorer er en drøm, der går i opfyldelse. Vi glæder os helt vildt til at skulle udvikle forretningen sammen med dem."
— Adam Overgaard

Nye tiltag i vente

I dag byder DAWN på et bredt udvalg af kvalitetssengetøj, der tilgodeser alle behov, når det kommer til både farver og størrelser på sengesæt og lagner. Noget der efter Christian Arnstedts opfattelse har manglet på markedet.

“Det unge founder-team i DAWN har arbejdet med en kategori, der i mange år ikke har haft en væsentlig innovativ flyvehøjde i forhold til, hvad man ser i mange andre kategorier. Det gør dem rigtig interessante, og vi er spændte på at følge deres innovation i de kommende år.”
— Christian Arnstedt

Som lovet i Løvens Hule, vil DAWN i 2023 rette blikket mod andre boligtekstiler end blot sengetøj. Det betyder en udvidelse af produktsortimentet, der udvikles med DAWNs ønske om at innovere klassiske tekstiler, så det moderne liv kan leves med omtanke. DAWNs produkter forhandles på deres webshop og i udvalgte butikker. Find nærmeste forhandler her.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.