Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis levering ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 14 dages prøveperiode

Vi er et nyt interiør brand skabt med ét simpelt formål; at øge standarden for det moderne liv. Ved at nytænke traditionelle produkter, har vi fokus på hvordan vi lever og omgiver os med boligtekstiler — og vi er startet med at nytænke sengetøj.

 

DAWN DESIGNS er et dansk brand grundlagt på en fælles passion om at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler, og skabe rammerne for en nemmere og mere bæredygtig hverdag. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og bæredygtighed.

Med en vision om at gøre hverdagen mere behagelig, mener vi, at godt design er mere end æstetik. Det handler om oplevelser. Ved at designe produkter til de seneste livsstilstrends, centrerer vi os omkring gode oplevelser — livet skal være simpelt og nemt at nyde.

Som en fremtidsorienteret virksomhed, er vi på en konstant rejse, på udgik efter bedre alternativer til fordel for både mennesker og planeten. Drevet af en gennemsigtig og bæredygtig tilgang, sætter vi en ære i at lave kvalitetsprodukter med lang levetid og vælge lokale samarbejdspartnere i EU, som har en lige så høj standart for kvaliteten af deres håndværk, som de har for etisk ansvarlighed og gode arbejdsvilkår.

I 2021 startede vi med at udvikle Stay Fresh sengetøj. En kollektion af sengesæt skabt til at være frisk længere og bevare følelsen af nyvasket sengetøj ved naturligt at dræbe lugtfremkaldende bakterier. Ved at gøre det, bliver det muligt at vaske mindre — og sove bedre.

 

Sov godt,


Adam Overgaard
Co-founder


Thomas Kristensen
Co-founder

Følelsen er vores fundament

Personligt elsker vi følelsen af nyvasket sengetøj, men vasker det for sjældent. Eksperter anbefaler at vaske sengetøj minimum hver 14. dag af hensyn til risiko for helbredsproblemer. Noget vi opdagede, at 43% ikke gør. Hvis ikke man vasker sit sengetøj ofte nok, har sengen de optimale forhold for bakterievækst grundet fugt og lune temperaturer, hvilket kan føre til hudproblemer, allergi- og astmasymptomer.

Sengetøj blev skabt med et simpelt formål; øge komfort og funktionaliteten til nemt at rengøre det sovemiljø, hvor vi bruger utallige timer. DAWN DESIGNS blev skabt for at gøre netop det. At skabe et bedre alternativ der omfavner komfort, funktionalitet og et sundt sovemiljø.

Læs Always Fresh

Skabt med omtanke for mennesker og planeten

Vi mener, at det skal være muligt at leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med livskvalitet. Vores kollektion af Stay Fresh sengetøj er designet til at minimere spild af ressourcer, reducere mere end halvdelen af CO2-aftrykket samtidig med at det er muligt at sove i et sundere miljø. Vi tror på at innovation er fundamentet for bedre alternativer, og vi vil altid udfordre industrien for at skabe bedre produkter.

Læs vores ansvar

Vi designer omsorgsfulde produkter til et moderne og funktionelt liv i et miljøvenligt perspektiv. Høj kvalitet har altid været en prioritet. For at skabe meningfulde produkter tages alle aspekter i betragtning. Materialer. Design. Følelse. Funktionalitet. Bæredygtighed. Alt tæller, når man designer produkter til bedre søvn.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.