Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Vi er et nyt interiør brand skabt med ét simpelt formål; at øge standarden for det moderne liv. Ved at nytænke traditionelle produkter har vi fokus på, hvordan vi lever og omgiver os med boligtekstiler — og vi er startet med at nytænke sengetøj.

 

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Vi er på en konstant rejse, på udkig efter bedre alternativer til fordel for både mennesker og planeten. Drevet af gennemsigtighed og en bevidsthed om verdens ressourcer, sætter vi en ære i at lave kvalitetsprodukter med lang levetid. Derfor er det essentielt for os at vælge erfarne samarbejdspartnere, der har en lige så høj standard for kvaliteten af deres håndværk, som de har for etisk ansvarlighed og gode arbejdsvilkår.

 

Sov godt,


Adam Overgaard
Co-founder


Thomas Kristensen
Co-founder

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.