Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,9 på Trustpilot Fri retur inden for 30 dage

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,9 på Trustpilot Fri retur inden for 30 dage

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Vi er et nyt interiør brand skabt med ét simpelt formål; at øge standarden for det moderne liv. Ved at nytænke traditionelle produkter har vi fokus på, hvordan vi lever og omgiver os med boligtekstiler — og vi er startet med at nytænke sengetøj.

 

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vi vil skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og mindre belastning af vores omgivelser.

Som en fremtidsorienteret virksomhed, er vi på en konstant rejse, på udkig efter bedre alternativer til fordel for både mennesker og planeten. Drevet af gennemsigtighed og en bevidsthed om verdens ressourcer, sætter vi en ære i at lave kvalitetsprodukter med lang levetid. Derfor er det essentielt for os at vælge erfarne samarbejdspartnere, der har en lige så høj standard for kvaliteten af deres håndværk, som de har for etisk ansvarlighed og gode arbejdsvilkår.

I 2021 startede vi med at udvikle Stay Fresh sengetøj. En kollektion af sengesæt skabt til at være friskt længere og bevare følelsen af nyvasket sengetøj ved naturligt at dræbe lugtfremkaldende bakterier. Ved at gøre det, bliver det muligt at vaske mindre — og sove bedre.

 

Sov godt,


Adam Overgaard
Co-founder


Thomas Kristensen
Co-founder

Følelsen er vores fundament

Personligt elsker vi følelsen af nyvasket sengetøj, men vasker det sjældent. Eksperter anbefaler at vaske sengetøj minimum hver 14. dag af hensyn til risiko for helbredsproblemer. Noget vi opdagede, at 43% ikke gør. Hvis ikke man vasker sit sengetøj ofte nok, har sengen de optimale forhold for bakterievækst grundet fugt og lune temperaturer, hvilket kan føre til hudproblemer, allergi- og astmasymptomer.

Vi bruger utallige timer i sengen. Derfor er vores sengetøj skabt med ét simpelt formål; at øge komfort og funktionalitet for et renere og bedre sovemiljø. På den måde er DAWN et nyt, bedre alternativ til almindeligt sengetøj.

Læs mere

Skabt med omtanke for mennesker og planeten

Vi mener, at det skal være muligt at leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med livskvalitet. Vores kollektion af Stay Fresh sengetøj er designet til at minimere spild af ressourcer og CO2-aftrykket samtidig med at det er muligt at sove i et renere miljø. Vi tror på at innovation er fundamentet for bedre alternativer, og vi vil altid udfordre branchen for at skabe bedre produkter.

Læs mere

Vi designer omsorgsfulde produkter til et moderne og funktionelt liv i et miljøvenligt perspektiv. Høj kvalitet har altid været en prioritet. For at skabe meningfulde produkter tages alle aspekter i betragtning. Materialer. Design. Følelse. Funktionalitet. Produktion. Klimaaftryk. Alt tæller, når vi designer produkter til bedre søvn.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb