Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis levering ★★★★★ 4,8 på Trustpilot Udvidet returfrist til 15/1-2023

Ansvarlighed

Tekstilindustrien er kendt for sit store aftryk på miljøet, og det kæmper vi hver dag for at ændre. Vi mener, at det skal være muligt at leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med livskvalitet. Derfor udvikler vi konstant bedre alternativer, der passer til en moderne og miljøvenlig livsstil.

Teknologi

Bæredygtig innovation.
Sengetøj med omtanke.

Vi tror på, at nytænkning og innovation er fundamentet for at skabe bedre alternativer og lede vejen til en mere bæredygtig verden. Derfor besluttede vi at udvikle innovativt sengetøj, der forbliver friskere i længere tid.

Vask og tørring af tekstilvarer er hårdt for vores miljø. Undersøgelser viser, at op til 2/3-dele af miljøbelastningen fra tekstilproduktion sker i forbrugsfasen. Vi har givet vores sengetøj en innovativ behandling, der naturligt reducerer bakterier med 99%, hvilket betyder, at vi kan vaske mindre og nyde følelsen af nyvasket sengetøj i længere. Ved at vaske mindre reducerer vi vores CO2-aftryk, sparer energi, minimerer vandspild og forlænger tekstilernes levetid. Ved at bruge vores sengetøj kan du uden bekymringer springe en til to vaske over.

Se mere

Materialer

Naturlige materialer.
Naturlig kvalitet.

At vælge de rigtige materialer er nøglen til at designe komfortable, holdbare og bæredygtige produkter — og vi elsker naturlige materialer. Hele vores kollektion af sengetøj er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld for en bedre og blød følelse. Ved at bruge økologisk bomuld undgår vi brug af pesticider, hvilket er bedre for jorden og landmændene, der håndterer bomulden.

Vi leder altid efter bedre og mere bæredygtige materialer at bruge. Selv til de mindste detaljer i vores produkter. For at minimere brugen af plastik har vi valgt at bruge hamp til knapperne i vores juniorsengetøj. En lille, men vigtig indvirkning.

Spild af materialer er et stort problem i tekstilindustrien. Ofte kræver produktionen, at der efterlades store mængder tekstilrester, der ikke kan bruges til andre produkter. Hos DAWN DESIGNS bruger vi alle ressourcer og genbruger tekstilresterne fra produktionen til at skabe et zero waste produkt. Tekstilrester fra vores produktion bruges til stropper og tote bags for at undgå brug af engangsplast og opretholde en bæredygtig produktion.

Fremstilling

Ansvarlig produktion.
Lavet med omhu i Portugal.

I vores søgen efter ansvarlige leverandører, der producerer produkter af høj kvalitet, blev vi ført til Guimarães i Portugal. Et sted med en stolt historie og stor ekspertise inden for tekstiler. Her har vi fremstillet vores kollektion af sengetøj lige siden.

Ved at bruge leverandører i Portugal kan vi ofte besøge dem og opretholde et tæt forhold. Udover at bevare et tæt forhold, sikrer vi, at vores leverandører lever op til de høje standarder i EU-lovgivningen om fair og etisk arbejdskraft. Ved bevidst at vælge europæiske samarbejdspartnere sikre vi desuden et lavere CO2-aftryk ved transport af nye kollektioner. Læs mere om vores produktion og kvalitet her.

Emballage

Mindre spild.
Bedre emballage.

Overforbrug af emballage er et voksende problem for miljøet. Vores mål er at minimere brugen af unødvendig emballage og derved kun vælge materialer, der kan genbruges og nedbrydes.

Hos DAWN DESIGNS bruger vi alle ressourcer fra produktionen til at skabe et zero waste produkt. Derfor kommer alle vores sengesæt i en tote bag for at beskytte sengetøjet og med intentionen om at blive genbrugt i hverdagen efterfølgende. Alle tote bags er lavet af overskydende tekstilrester, hvilket betyder, at emballagen er lavet af samme holdbare kvalitet som vores sengetøj.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.