Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,8 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Vi gentænker traditionelle boligtekstiler

Denne sektion indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne sektion ved hjælp af sidebjælken.

Hvad vi gør og hvorfor vi gør det.

Sengetøj blev skabt med et simpelt formål; øge komfort og funktionaliteten til nemt at rengøre det sovemiljø, hvor vi bruger utallige timer.

Vi grundlagde DAWN DESIGNS for at forbedre kvaliteten af vores sovemiljø. Ved at kombinere komfort og funktionalitet designer vi omsorgsfulde produkter til et moderne og funktionelt liv. Vores sengetøj er skabt af bæredygtige materialer, der holder sig friskere i længere tid og holder den nyvaskede følelse ved naturligt at reducere lugtfremkaldende bakterier.

Læs mere om hvordan

En følelse som grundsten

DAWN DESIGNS blev grundlagt i 2018 i Århus, Danmark. Teamet består af de to gode venner, Thomas Kristensen og Adam Overgaard.

Personligt elsker vi følelsen af friskt og nyvasket sengetøj. Det er en følelse, som alle kan relatere til og noget som de fleste deler samme holdning til. Denne følelse er grundstenen for DAWN DESIGNS' oprindelse.

Vi gik sammen om at udfordre et forældet marked og skabe et bedre alternativ med fokus på god søvn og bæredygtighed.

Thomas & Adam

Vores motivation

“Jeg bliver ofte spurgt; Hvorfor sengetøj? Der er meget, jeg kunne sige omkring, hvad jeg personligt får ud af DAWN DESIGNS, men grunden er faktisk noget mere kliché. Vi har nemlig muligheden for at forbedre en tredjedel af vores kunders livskvalitet. Jeg siger ikke, at vi kan gøre livet en tredjedel bedre, men hvis vi kan forbedre den tredjedel, som man bruger i sengen, blot ved en bedre og renere følelse, så er min mission fuldført!”
— Thomas Kristensen

“For mig handler det om at kunne skabe produkter med et funktionelt formål til et hektisk liv. Livet går stærkt, og vi har høje forventninger til os selv og vores livsstil. At være i stand til at skabe produkter, der gør hverdagen lidt lettere er det, der gør mig glad. Udover at skabe meningsfulde produkter, er bæredygtighed et vigtigt emne for mig. Jeg er ekstremt glad for, at der er kommet øget fokus på bæredygtighed, og jeg synes det er dejligt at kunne kombinere bæredygtige tekstiler med en nemmere hverdag og god søvn.”
— Adam Overgaard

Se mere

Livet er en gave — det samme er frisk sengetøj

I 2021 startede vi udviklingen af vores Stay Fresh sengetøj. En kollektion af sengetøj, der er lavet til at holde sig friskere i længere tid og bevare den nyvaskede følelse ved naturligt at reducere lugtfremkaldende bakterier. Ved at gøre det, er det muligt at vaske mindre - og sove bedre.

Sov godt.

Shop nu

Ansvarlighed

Se mere

Stay Fresh

Se mere

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.