Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Gratis fragt over 650 DKK ★★★★★ 4,7 på Trustpilot 30 dages returret

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 650 DKK fra gratis fragt

Sådan opnår du følelsen af friskt, sprødt sengetøj længere

Hvad er den bedste følelse, du kan komme i tanke om? En solstråle, der varmer dit ansigt på en forårsdag? At finde penge i lommen på en jakke, du ikke har brugt længe? Eller måske et kram fra en, der står dit hjerte nært? Hos DAWN ved vi godt, hvad vi kommer i tanke om som det første: Følelsen af velvære, der strømmer gennem kroppen, når man lægger sig til rette i nyvasket, sprødt og velduftende sengetøj efter en lang dag. Den bløde fornemmelse af ren bomuld mod huden.

I almindeligt sengetøj er denne friske og rene følelse ikke vedvarende i mere end et par dage. Målet med sengetøj fra DAWN har netop været, at lade denne følelse vare ved. Sådan kan du nyde den ellers kortvarige følelse af velvære længere, uden at skulle tænke lugtende sengetøj, der hurtigt opstår i almindeligt sengetøj.

Ud over at tilbringe dine nætter i vores sengetøj, for at opnå følelsen af friskhed længere, er der også andre tiltag du kan foretage, for at forlænge den velvære, du oplever ved et friskere sovemiljø:

  1. Udluftning gør underværker - ikke bare for at opretholde følelsen af friskhed i dit sengetøj, men også for at undgå det fugtige miljø, der findes i din seng. Derfor er det en god idé at lufte ud 10 minutter både morgen og aften.
  2. Vær bevidst om de forskellige kvaliteter og deres særlige egenskaber, når du køber sengetøj. Bomuldspercale giver eksempelvis en blød, sprød fornemmelse og hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen, når du sover.
  3. Den friske fornemmelse af velduftende sengetøj påvirkes naturligvis af den dyne og pude, der pakkes ind i sengebetrækket. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du vasker din dyne og pude ved 60 grader fire gange om året, for at minimere mængden af husstøvmider, der har gode betingelser i sengens fugtige miljø.
  4. Du er måske opdraget til hver morgen at redde din seng. Men du kan nu med god samvittighed lade være - du hjælper nemlig fugt og bakterier med at forblive i sengen ved at redde den. Placér i stedet dynen i fodenden, og giv sengen mulighed for at komme af med fugten.

Der er altså meget du selv kan gøre for at fastholde følelsen af friskt og velduftende sengetøj. Et godt sted at starte er ved vores FreshFiber™ sengetøj, der reducerer dårlig lugt. På den måde kan du mindske behovet for vask og du kan falde i søvn med følelsen af friskhed - længere.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Brug 650 DKK mere og få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.